KARABÜK / MERKEZ - Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu

KONU:

“15 Temmuz Zaferi”

AMAÇ:

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlere ilgisini arttırmak, okullar arasındaki kardeşlik duygularını geliştirmek, günün anlam ve öneminin öğrenciler tarafından kavranıp benimsenmesini sağlamak

YARIŞMANIN DAYANAĞI:

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği.

YARIŞMA TÜRÜ:

Resim, Şiir ve Kompozisyon

RESİM YARIŞMASI

Katılacaklar: İlkokul 3-4. Sınıf öğrencileri

Konu: “15 Temmuz Zaferi”

Eser: Resim öğrencinin kendi eseri olacak 35x50 ebadında resim kağıdına yapılacak, ayrıca paspartu yapılmayacaktır, başka bir yerde yayınlanmamış olacak ve alıntı olmayacaktır.

ŞİİR YARIŞMASI

Katılacaklar: Ortaokul Öğrencileri

Konu: “15 Temmuz Zaferi”

Eser: Şiir öğrencinin kendi eseri olacak, öğrenci tarafından elle yazılacak, başka bir yerde yayınlanmamış olacak ve alıntı olmayacaktır.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI

Katılacaklar: Lise Öğrencileri

Konu: “15 Temmuz Zaferi”

Eser: Kompozisyon öğrencinin kendi eseri olacak, öğrenci tarafından elle yazılacak, başka bir yerde yayınlanmamış olacak ve alıntı olmayacaktır.

YARIŞMA TAKVİMİ:

22 Haziran 2023: Yarışmaların İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okullara duyurulması. Okul Müdürlükleri tarafından aynı gün öğrencilere duyurulması.

10 Temmuz 2023: Okullar yarışmaya katılan eserler arasından  birinci olan eseri seçerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Şubesine elden teslim edecekler.

DEĞERLENDİRME: İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyon marifetiyle eserlerin değerlendirilmesi yapılacaktır. Özgünlük, konuya uygunluk, değerlendirmede göz önünde bulundurulacaktır.

ÖDÜLLER:İlk üç (3) derece alan öğrenciler ödüllendirilecektir.

Yayın: 22.06.2023 - Güncelleme: 22.06.2023 21:01 - Görüntülenme: 129
Kaynak: KARABÜK MEB