KARABÜK / MERKEZ - Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu

KANTİN İHALESİ

İLAN

İlimiz Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu kantin ve kafeteryası, Okul Aile Birliği tarafından, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g bendi gereğince pazarlık usulü yapılacak ihale ile  kiraya  verilecektir.

1. 1.                                                   Pazarlığa konu olan kantinin bulunduğu

a) Okul adı                                              :  Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu

b) Bulunduğu ilçe                                   :  Merkez

c) Kira tespit komisyonunca belirlenen

1 (bir) aylık muhammen bedel           :  1.000,00 TL (KDV Hariç)

d) İhalenin Yapılacağı Yer                     :  İl Millî Eğitim Müdürlüğü

e) İhalenin Yapılacağı Tarih ve Saat      :  31/01/2024 –  Saat 11.30

f) Öğrenci mevcudu                                :  180

g) Demirbaş bedeli                                 :  -

h) İhale Evraklarının Son Verilme Tarihi: 31/01/2024

ı)  İhale Evraklarının Son Verilme Saati  : 11.00

İhaleye katılanlar, Millî Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği Kiralama Sözleşmesinin Genel Hükümleri ile ihale şartnamesinin tüm maddelerini kabullenmiş sayılırlar. İleride bu düzenlemelerin aksine hiçbir hak talep edemez ve itirazda bulunamazlar.

1. 2.    İhaleye katılmak isteyenler ihale dokümanını, Karabük Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü Veznesine 150,00 TL yatırarak vezne alındı makbuzu karşılığında İl Millî Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bürosundan temin edebileceklerdir.
  2. 3.    İhaleye katılmak isteyenler istedikleri takdirde okul kantinini mahallinde görebileceklerdir.
  3. 4.    İhaleye katılmak için başvuracak müstecirlerde aranılacak özellikler ile ihale komisyonuna ibraz etmeleri gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır.

İHALE KOMİSYONUNA VERİLECEK BELGELER :

a)   İkametgah senedi

b)   Nüfus cüzdanı sureti

c)    Sabıka kaydı (Sabıka kaydı bulunması halinde ilgili suça ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararı)

d)   İlgili Esnaf Odasından adına kayıtlı okul kantin işletmesi olmadığına ve ihalelerden yasaklama kararı bulunmadığına dair belge. (İhaleyi kazanan işletici, Esnaf ve Sanatkarlar Odası/ Kantinciler Odası üyesi değilse, üye olmak zorunda ve okul idaresi/okul aile birliğine kayıt belgesi sunmak zorundadır. Aksi halde işletmecilikten vazgeçmiş sayılacaktır.

e)    Okul Aile Birliği Yönetmeliği gereğince katılımcılardan Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesi veya  İşyeri Açma Belgesi istenir. İş bu belgeler 3308 ve 5362 sayılı kanunlar gereğince Mesleki Eğitim Merkezinden temin edilecektir. (Ancak katılımcıların hiç birinin ustalık belgesi / işyeri açma belgesi bulunmaması durumunda sertifika, kurs bitirme belgesi, kalfalık belgelerinden en az birine sahip olma şartı aranır.)

f)    SGK Müdürlüğünden alınacak Borcu Yoktur Belgesi

g)   Vergi Dairesinden alınacak Vergi Borcu Yoktur Belgesi

h)   İhalesi yapılan okulun servis taşımacılığını yapmadığına dair yazı. (Okul müdürlüğünden alınacaktır.)

i)     İhale doküman bedeli alındı dekontu. (Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğünden 150.00 TL karşılığında alınan dekont.)

j)    Yıllık kira bedelinin  % 3’ü olan 270,00 TL geçici teminat tutarının :  Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu Okul Aile Birliğinin Ziraat Bankası Karabük Şubesindeki  TR07  0001 0004 2597 7909 6950 01 nolu hesabına yatırıldığına dair dekont.

k)   İhaleye vekaletle girenlerden noterden bu iş için alınacak vekalet gerekmektedir.

l)     Ayrıca 9 Şubat 2012 tarihli ve 28199 sayılı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin ekindeki Ek-2 Okullarda Bulunan Kantin ve Benzeri Yerleri Kiralama Sözleşmesi Genel Şartları doğrultusunda işlem yapılacaktır.

İHALEYE KATILACAK KİŞİLERDE ARANILACAK ŞARTLAR :

a)      T.C. vatandaşı olmak

b)     Yüz kızartıcı suçtan hüküm giymemiş olmak

c)      Başka kantin işletiyor olmamak

d)     61 yaşından gün almamış olmak

e)   İhalesi yapılacak okulun servis taşımacılığını yapmıyor olmak

KOMİSYON

Yayın: 24.01.2024 - Güncelleme: 24.01.2024 11:15 - Görüntülenme: 1312